• skov1
  • html slideshow
  • topbanner2
slider responsive by WOWSlider.com v8.2

Links

Angstlinien
En anonym telefonlinie for mennesker, der er hæmmet i deres hverdag af angst. Angstlinien er ikke et tilbud om behandling, men derimod et sted, hvor du anonymt kan møde et almindeligt mennesker, der har tid til at lytte og forståelse for din situation.

EnsomUng.dk
En chat for unge - af unge. Chatten henvender sig til dig mellem 15 og 30 år, som føler sig ensom, savner venner og selskab. Som bruger af chatten har du mulighed for at deltage i arrangementer ca. en gang om måneden - det kan være fælles madlavning, caféture, bowlingaftener, spil eller hvad du selv foreslår.

FriSe - Frivilligcentre og Selvhjælp i Danmark
Paraplyorganisation for landets lokale frivilligcentre og selvhjælpsprojekter. 

Landsforeningen for efterladte efter selvmord
Arbejder for at sikre støtte til de efterladte, at informere om deres vanskeligheder og at forebygge selvmordsadfærd.

Livslinien
For mennesker, der er berørt af en selvmordsproblematik.

Offerrådgivningen
Offerrådgivningen henvender sig ikke kun til voldsofre, men er et tilbud til alle, der udsættes for en forbrydelse lige fra indbrud i hjemmet, tasketyveri, røveri, trusler, vold, voldtægt m.m.

Unge & Sorg
Tilbyder støtte til børn og unge, hvis forældre er alvorligt syge eller døde. Du kan henvende dig til Unge & Sorg, hvis du er under 28 år, din far eller mor er alvorligt fysisk syg, din far eller mor er død på grund af alvorlig sygdom, selvmord eller ulykke inden for de seneste år. Hvis du ikke falder ind under denne målgruppe, er du også velkommen til at ringe til Børn,Unge & Sorg, som vil hjælpe dig med henvisninger til andre mere målrettede tilbud.

Ventilen
Ventilen er en frivillig organisation, der driver mødesteder for stille og ensomme unge. Hvis du har svært ved at finde venner, eller ikke synes, at du kan tale alvorligt med dem, du har - så kan du overveje at komme i et af Ventilens mødesteder. Her er der andre unge, der kender til problemer med generthed og ensomhed, og nogle frivillige til at sørge for, at der er trygt og hyggeligt. Ventilen har iøvrigt forsøgt at lave en oversigt over de andre tilbud, der er i form af kriselinier, rådgivning, selvhjælpsgrupper m.m.