• skov1
  • html slideshow
  • topbanner2
slider responsive by WOWSlider.com v8.2

Kvindegruppen 2018Flaget hejst 16. april hos Selvhjælp Skanderborg

Den 16. april 2018 er jo som de fleste ved ”flagdag”. I Selvhjælp Skanderborg havde man også flag på bordene. Kvindegruppen 8. marts kom på besøg. De havde den glædelige nyhed, at noget af deres overskud skulle gå til udsatte borgere i Skanderborg Kommune.
Sabrina Glisborg, Selvhjælp Skanderborgs koordinator fik overrakt gavebrev pålydende 20.000 kr.
Sabrina kunne fortælle de fremmødte, hvoraf mange af dem hver anden mandag formiddag deltager i en gruppe for pårørende til demente, at pengene vil blive brugt med omhu og udelukkende ude i vores grupper. Hun fortalte endvidere, at Selvhjælp Skanderborg pt. har 18 grupper med omkring 120 brugere, der hver 14. dag mødes 2 timer i foreningens lokaler i Vestergade, Medborgerhuset, 1. salen.
Foreningen som har eksisteret selvstændigt i 8 år er meget taknemmelig for den flotte donation, som gør det muligt at gøre noget ekstra ude i grupperne.
Det er ikke første gang 8. marts har doneret penge til os, det er faktisk 4. gang, sluttede Sabrina af med at fortælle. Vi har bl.a. brugt pengene til at lave fælles ture for vores børnegrupper. Vi har fået TV, båndoptager og gjort vores grupperum super hyggelige. Vi har været i teateret med alle børnene. De voksne har også haft glæde af 8. marts donationer med f.eks. besøg hos Gallo i Aarhus, relevante foredrag og sidst med ikke mindst en tur med vores lokale båd ”Dagmar”.